Over ons

Maatwerk

Flexibiliteit

Kwaliteit

Ervaring

De expert sinds 1990

Wij verzorgen allerlei soorten industriële verlichting van bedrijfsterreinen tot sporthallen, van de aanstraling van monumenten tot voetbalstadions, van bruggen tot luchthavens, van atletiekpistes tot tunnels, van restaurants tot parkings en nog zo veel meer. Samengevat zijn wij actief in vier sectoren:

  • Openbare verlichting
  • Architecturale verlichting
  • Sport verlichting
  • Omgevingsverlichting

Wij plaatsen duurzame LED-verlichting die indien gewenst kan geïnstalleerd worden als smart asset. Maar de mogelijkheden gaan verder dan dat. Dankzij the internet of things kan connected lighting ingezet worden om allerlei omgevingsfactoren te verzamelen die u toelaten om uw verlichting te analyseren en efficiënter in te zetten. Het resultaat hiervan is een verminderd energieverbruik. Slim ingezette verlichting creëert een verhoogd veiligheidsgevoel voor gebruikers en geeft aanwezigen een wenselijk gevoel. Hierdoor zullen ze onbewust uw infrastructuur als positief evalueren en opnieuw bezoeken of gebruiken.

Wij zetten technologische innovatie om tot een geïnspireerd lichtontwerp die we efficiënt voor u installeren. Op die manier creëren wij voor u de verlichting van de toekomst.

Maes Industriële Verlichting aanstraling

Waar staan we voor

Wij ontwerpen en plaatsen de verlichting volgens uw behoeften, type gebouw of terrein, aard van de activiteit, energieverbruik en onderhoudskosten.

Maes Industriële Verlichting is een oerdegelijk Kemisch bedrijf dat werken uitvoert in de ganse Benelux. Ondanks 30 jaar ervaring zijn wij nog een familiaal bedrijf met goede relaties met klanten en leveranciers. Hierdoor kunnen we flexibel en kwaliteitsvol te werk gaan. We werken enkel met degelijke producten en volgen de trends. Hierdoor kunnen we ook de meest vooruitstrevende lichttechnieken aanbieden en installeren. Innovatie zit mee in ons DNA. Geen enkel project is voor ons hetzelfde.

Veiligheid

Werken met elektriciteit en vaak op grote hoogte vraagt de nodige aandacht voor veiligheid. Wij beschikken dan ook over het VCA-Petrochemie certificaat.

Technieker aan het werk in toren

Onze werkwijze

Bezoek

U bezorgt ons het lastenboek of wij komen ter plaatse voor een werfbezoek.

Offerte

Op basis van de behoeften stellen wij een passende offerte op, eventueel met lichtplan.

Planning

Nadat wij alles met u hebben overlopen, stellen we een planning op met levertijden en data van installatie.

Communicatie

Tijdens de installatie van uw lichtinstallatie staan wij voortduren met u in communicatie.

Ons team

Karin Nauwelaers

Karin

Nauwelaers

Business Unit Manager
karin@maesiv.be

Nancy Van Gossum

Nancy

Van Gossum

Office Manager
nancy@maesiv.be

Glenn Maes

Glenn

Maes

Calculator
glenn@maesiv.be

Dennis Willems

Dennis

Willems

Projectleider
dennis@maesiv.be

Jij?

Jij?

Technieker

Team