Realisaties

Aanstraling voor historische gebouwen in hartje Antwerpen

In 2016 installeerden we nieuwe verlichting aan de eeuwenoude gevels op de Grote Markt. Drie jaar later zorgden we voor de nieuwe verlichting aan de toren van de O.L.V. Kathedraal ter ere van zijn 500 jaar bestaan. De nieuwe verlichting is moderner met een witte kleur in plaats van geel maar is vooral energiezuiniger doordat het allemaal LED-verlichting is. In plaats van sterke straling vanop afstand installeerden we 780 lichtpunten – dat is 700 meer dan de oude verlichting – op de toren zelf waardoor er een sterker spel van schaduwen en accenten ontstaat. Elk lichtpunt kan bovendien individueel aangestuurd worden dankzij het achterliggende computersysteem. Om alle verlichting met elkaar te verbinden plaatsten we 1,5 kilometer kabelbaan met daarin in totaal 13 kilometer kabel.

Openbare verlichting door Maes Industriële Verlichting

Sinds het ontstaan is Maes Industriële Verlichting de betrouwbare partner voor de installatie van openbare verlichting. Wij installeren de verlichting op bruggen, parkings, … en dragen zo bij tot de veiligheid. Verlichting verhoogt het veiligheidsgevoel en creëert een veiligere omgeving voor elke weggebruiker. Bestaande openbare verlichting vernieuwen betekent bovendien een besparing op de energiefactuur en een duurzamer energieverbruik.

Kwalitatieve oplossingen

Flexibel & op maat

Wij werken met verschillende betrouwbare merken zodat wij steeds kwalitatieve oplossingen kunnen bieden volledig op maat van de klant.

Technieker

Ons aanbod

Omgevingsverlichting

Omgeving

Architecturaal

Architecturaal

Sportbverlichting

Sport

Openbare verlichting

Openbaar